2015-02-07 06:00

2015-02-07 06:00

Utmärkt och vänlig personal

KARLSTAD/VÄSTERSTRAND:

Apropå kritiken mot Västerstrands vårdcentral vill jag berätta att jag vid flera tillfällen har ringt både läkare och sjuksköterskor där för problem och råd, och jag har aldrig blivit dåligt bemött eller ignorerad. Visst kan väntetiden ibland vara lång men det får man nog stå ut med.

Den 30/1 besökte jag vårdcentralen akut, utan att ha ringt om en tid. Personalen tog mitt problem på allvar och hjälpte mig vidare till akuten för behandling. Personalen gjorde ett utmärkt arbete med snabbt omhändertagande och ett vänligt bemötande vid mitt besök.

Jan Krantz

Apropå kritiken mot Västerstrands vårdcentral vill jag berätta att jag vid flera tillfällen har ringt både läkare och sjuksköterskor där för problem och råd, och jag har aldrig blivit dåligt bemött eller ignorerad. Visst kan väntetiden ibland vara lång men det får man nog stå ut med.

Den 30/1 besökte jag vårdcentralen akut, utan att ha ringt om en tid. Personalen tog mitt problem på allvar och hjälpte mig vidare till akuten för behandling. Personalen gjorde ett utmärkt arbete med snabbt omhändertagande och ett vänligt bemötande vid mitt besök.

Jan Krantz

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.