2015-02-06 06:00

2015-02-06 06:00

Störande med viftande händer

TV:

Den nya flugan i tv är att reportrarna ska vifta med händer och armar i sina reportage. Till och med studioreportrarna i Rapport och Aktuellt viftar och vevar med armar och händer vid sina skrivbord. Det är synnerligen störande, ett påfund som de bör vänja sig av med!

Bättre förr

Den nya flugan i tv är att reportrarna ska vifta med händer och armar i sina reportage. Till och med studioreportrarna i Rapport och Aktuellt viftar och vevar med armar och händer vid sina skrivbord. Det är synnerligen störande, ett påfund som de bör vänja sig av med!

Bättre förr

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.