2015-02-06 06:00

2015-02-06 06:00

Låt inte stress förstöra ditt liv

:

Utan att vi egentligen vet om det, så är vi många som lever våra liv på gränsen till utmattning. Vi bara kör på och tror att vi tål hur mycket som helst – tills den dag vi går över gränsen för vår förmåga och tappar fotfästet på grund av stress och utbrändhet.

Själv hamnade jag i en sådan situation efter att ha levt ett osunt och stressigt liv under flera år. Min kropp sa helt stopp och jag blev långvarigt sjukskriven. Mitt stressiga liv hade helt enkelt gjort mig sjuk.

Min väg tillbaka blev inte lätt men jag klarade det med terapi och genom att jag kom i kontakt med en bra bok i ämnet som hjälpte mig tillbaka till ett liv i mer respekt och kärlek till mig själv, vilket blev min räddning från ett tidigare liv i psykisk, fysisk och andlig misär.

Så stanna upp i tid! Ge dig själv en chans att hinna ifatt dig själv och försök att se med nya ögon på vad som får dig att må bra. Det är du värd!

Anna J

Utan att vi egentligen vet om det, så är vi många som lever våra liv på gränsen till utmattning. Vi bara kör på och tror att vi tål hur mycket som helst – tills den dag vi går över gränsen för vår förmåga och tappar fotfästet på grund av stress och utbrändhet.

Själv hamnade jag i en sådan situation efter att ha levt ett osunt och stressigt liv under flera år. Min kropp sa helt stopp och jag blev långvarigt sjukskriven. Mitt stressiga liv hade helt enkelt gjort mig sjuk.

Min väg tillbaka blev inte lätt men jag klarade det med terapi och genom att jag kom i kontakt med en bra bok i ämnet som hjälpte mig tillbaka till ett liv i mer respekt och kärlek till mig själv, vilket blev min räddning från ett tidigare liv i psykisk, fysisk och andlig misär.

Så stanna upp i tid! Ge dig själv en chans att hinna ifatt dig själv och försök att se med nya ögon på vad som får dig att må bra. Det är du värd!

Anna J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.