2015-02-06 06:00

2015-02-06 10:04

Äntligen rökfria bostäder

KARLSTAD:

Äntligen har KBAB förstått olägenheten med att ha rökare i hyreshus. Jag bor själv på Herrhagen och har skrivit brev till KBAB redan för många år sedan och påtalat att man måste hålla sina dörrar och fönster stängda hela sommaren på grund av dessa rökande grannar som sprider sina farliga rökmoln.

Man får ju inte piska mattor och hänga ut blommor på balkongen, men att röka går bra... Bläh!

Rökfri KBAB-bo

Äntligen har KBAB förstått olägenheten med att ha rökare i hyreshus. Jag bor själv på Herrhagen och har skrivit brev till KBAB redan för många år sedan och påtalat att man måste hålla sina dörrar och fönster stängda hela sommaren på grund av dessa rökande grannar som sprider sina farliga rökmoln.

Man får ju inte piska mattor och hänga ut blommor på balkongen, men att röka går bra... Bläh!

Rökfri KBAB-bo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.