2015-02-05 06:00

2015-02-05 06:00

Lämna oss rökare i fred

RÖKFRITT:

Nu finns det ju rökfria lägenheter, så då är det väl bara för rökmotståndarna att välja en sådan och låta oss rökare vara i fred. Tänk på integriteten och att skriva om gamla kontrakt.

Man kan inte agera storebror i förhållande till andra hyresgäster. Tänk bara vad det luktar vitlök och matos i alla trappuppgångar... Är inte det också att betrakta som en olägenhet? Det äter sig också in i lägenheterna!

Rökare

Nu finns det ju rökfria lägenheter, så då är det väl bara för rökmotståndarna att välja en sådan och låta oss rökare vara i fred. Tänk på integriteten och att skriva om gamla kontrakt.

Man kan inte agera storebror i förhållande till andra hyresgäster. Tänk bara vad det luktar vitlök och matos i alla trappuppgångar... Är inte det också att betrakta som en olägenhet? Det äter sig också in i lägenheterna!

Rökare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.