2015-02-05 06:00

2015-02-05 06:00

Ingenting för Afrika

GETTER:

Nu har jag flera gånger under lång tid sett en annons av IM, Individuell människohjälp, som vill att vi ska ge pengar så att familjer i Afrika ska kunna få egna getter. Nej tack, vi är inte helt obildade! Geten äter upp gräsets tillväxtspunkt, så det blir inget med det.

My

Nu har jag flera gånger under lång tid sett en annons av IM, Individuell människohjälp, som vill att vi ska ge pengar så att familjer i Afrika ska kunna få egna getter. Nej tack, vi är inte helt obildade! Geten äter upp gräsets tillväxtspunkt, så det blir inget med det.

My

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.