2015-02-05 06:00

2015-02-06 10:05

En halv miljard i skattepengar

VINDKRAFT:

Vilka tog beslutet om längre vingar på de kommunala vindkraftverken vid Gässlingegrundet i Vänern? Leverantören borde haft invändningar och informerat om riskerna för haverier, att det skulle kunna påverka smörjning av lager och ökat slitage.

Några begått ett allvarligt fel som snart har kostat skattebetalarna en halv miljard kronor. Hur gick det här till, någon som kan svara på det?

Hur svårt kan det vara?

Vilka tog beslutet om längre vingar på de kommunala vindkraftverken vid Gässlingegrundet i Vänern? Leverantören borde haft invändningar och informerat om riskerna för haverier, att det skulle kunna påverka smörjning av lager och ökat slitage.

Några begått ett allvarligt fel som snart har kostat skattebetalarna en halv miljard kronor. Hur gick det här till, någon som kan svara på det?

Hur svårt kan det vara?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.