2015-02-05 06:00

2015-02-05 06:00

Bara ett sätt att vinna röster

FLYKTINGAR:

Vad är motivet med all invandringspropaganda? Senast var det Annie Lööf (C) som uttalade sig om att fler länder måste följa efter Sverige och ta in fler flyktingar. Vad vinner man på detta och varför väljer man att understryka detta?

Andra talar om att det behövs fler anställda. Vi har ju hur många ungdomar som helst! Dessutom finns det flertalet andra samhällsproblem som måste hanteras.

Detta är bara deras sätt att vinna röster!

Morgan Johansson

Vad är motivet med all invandringspropaganda? Senast var det Annie Lööf (C) som uttalade sig om att fler länder måste följa efter Sverige och ta in fler flyktingar. Vad vinner man på detta och varför väljer man att understryka detta?

Andra talar om att det behövs fler anställda. Vi har ju hur många ungdomar som helst! Dessutom finns det flertalet andra samhällsproblem som måste hanteras.

Detta är bara deras sätt att vinna röster!

Morgan Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.