2015-01-29 06:00

2015-01-29 06:00

Glöm aldrig Auschwitz!

ANGELÄGET:

Häromdagen sändes sent på kvällen programmet „Night will fall” på SVT1. Detta program borde alla se, ung som gammal – speciellt alla nazisympatisörer, främlingsfientliga och Sverigedemokrater. Det kan återses på SVT Play.

Åke

Häromdagen sändes sent på kvällen programmet „Night will fall” på SVT1. Detta program borde alla se, ung som gammal – speciellt alla nazisympatisörer, främlingsfientliga och Sverigedemokrater. Det kan återses på SVT Play.

Åke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.