2015-01-28 06:00

2015-01-28 06:00

Vill inte se blod

JAKT:

Varför skall det alltid frossas i blodiga avlivade villebråd? Det är detsamma vare sig det är varg, lo eller älg. Särskilt effektfullt är det om det är med snö. Då gör sig det röda blodet extra bra mot den vita snön.

Jag är ingen vegan, men dessa bilder som inte har något nyhetsvärde gör mig illa berörd. Detta gäller så väl i tidningar som i television. Låt oss slippa detta i fortsättningen.

M K

Varför skall det alltid frossas i blodiga avlivade villebråd? Det är detsamma vare sig det är varg, lo eller älg. Särskilt effektfullt är det om det är med snö. Då gör sig det röda blodet extra bra mot den vita snön.

Jag är ingen vegan, men dessa bilder som inte har något nyhetsvärde gör mig illa berörd. Detta gäller så väl i tidningar som i television. Låt oss slippa detta i fortsättningen.

M K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.