2015-01-28 06:00

2015-01-28 06:00

Önskar fler skolbussar

VÄNTAN:

Idag sitter många ungdomar och väntar från klockan 07.30 eller ännu tidigare på att skollektionerna ska börja. De får sitta och vänta även efter skolan, för den enda bussen tillbaka går inte förrän klockan 16.30. Många ungdomar måste gå upp väldigt tidigt för att hinna med dessa bussar och när de kommer fram till skolorna där de ska vänta, så har de ingen bra plats att vara på. Detta tröttar ut många och kan få dem att låtsas vara sjuka eller bara strunta i skolan över huvud taget.

Många tröttnar även på att det kan vara inställda lektioner under influensatider och då måste de även vänta de timmar som lärarna är borta eller lektionerna är inställda.

Fler bussar skulle innebära gladare elever!

Albin

Idag sitter många ungdomar och väntar från klockan 07.30 eller ännu tidigare på att skollektionerna ska börja. De får sitta och vänta även efter skolan, för den enda bussen tillbaka går inte förrän klockan 16.30. Många ungdomar måste gå upp väldigt tidigt för att hinna med dessa bussar och när de kommer fram till skolorna där de ska vänta, så har de ingen bra plats att vara på. Detta tröttar ut många och kan få dem att låtsas vara sjuka eller bara strunta i skolan över huvud taget.

Många tröttnar även på att det kan vara inställda lektioner under influensatider och då måste de även vänta de timmar som lärarna är borta eller lektionerna är inställda.

Fler bussar skulle innebära gladare elever!

Albin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.