2015-01-27 06:00

2015-01-27 06:00

Har förhoppningar om förbättringar

VC KIL:

Svar till signaturen Upprörd NWT 23/1):

Jag beklagar att ni har haft svårt att få kontakt med vårdcentralen i Kil. Vi är medvetna om att det är kö på telefonlinjer dit in, trots att vi använder alla resurser vi har för att besvara samtal under telefontiderna. Vi håller på att rekrytera distriktssköterskor och har god förhoppning om att läget kommer att bli bättre under våren.

Jag vill gärna ta del av dina åsikter om medicinsk hantering och hoppas att du kontaktar mig personligen via landstingets växel. Dina synpunkter som patient eller anhörig är viktiga för oss.

Gun Fridh

Enhetschef vårdcentralen Kil

Svar till signaturen Upprörd NWT 23/1):

Jag beklagar att ni har haft svårt att få kontakt med vårdcentralen i Kil. Vi är medvetna om att det är kö på telefonlinjer dit in, trots att vi använder alla resurser vi har för att besvara samtal under telefontiderna. Vi håller på att rekrytera distriktssköterskor och har god förhoppning om att läget kommer att bli bättre under våren.

Jag vill gärna ta del av dina åsikter om medicinsk hantering och hoppas att du kontaktar mig personligen via landstingets växel. Dina synpunkter som patient eller anhörig är viktiga för oss.

Gun Fridh

Enhetschef vårdcentralen Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.