2015-01-27 06:00

2015-01-27 06:00

Frågade efter fikon – fick fikon

COOP:

Detta med prisnedsättning på varor (se NWT 23/1 och 26/1) har jag även uppmärksammat på Coop Extra i Sunne nyligen. Det måste ju vara effektivare att slänga de varor vars datum går ut samma dag. Vad jag såg fanns de flesta märkta varor med utgångsdatum samma dag. Vad jag inte förstår är varför man inte lägger resurser på annat.

En annan kund frågade efter torkade fikon. Personalen förklarade att detta inte har funnits på flera år. Är inte detta helt nödvändigt i en ”välsorterad” butik som Coop Extra ska vara?

Nej, jag förstår inte de prioriteringarna och hur verksamheterna är skötta på Konsum Värmland. Prislappar saknas och det är en lång lista på saker som inte är okej!

Morgan Johansson

Detta med prisnedsättning på varor (se NWT 23/1 och 26/1) har jag även uppmärksammat på Coop Extra i Sunne nyligen. Det måste ju vara effektivare att slänga de varor vars datum går ut samma dag. Vad jag såg fanns de flesta märkta varor med utgångsdatum samma dag. Vad jag inte förstår är varför man inte lägger resurser på annat.

En annan kund frågade efter torkade fikon. Personalen förklarade att detta inte har funnits på flera år. Är inte detta helt nödvändigt i en ”välsorterad” butik som Coop Extra ska vara?

Nej, jag förstår inte de prioriteringarna och hur verksamheterna är skötta på Konsum Värmland. Prislappar saknas och det är en lång lista på saker som inte är okej!

Morgan Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.