2015-01-26 06:00

2015-01-26 06:00

Låt bli att mata fåglarna

UTFODRING:

Tänk på din omgivning om du bor i hyreshus i tätbebyggt område. Mata inte fiskmåsar, skator och duvor med mera. Det blir fågelskit överallt. Snart kommer fiskmåsungarna till världen och då skränas det från tidig morgon till sen kväll.

Granne

Tänk på din omgivning om du bor i hyreshus i tätbebyggt område. Mata inte fiskmåsar, skator och duvor med mera. Det blir fågelskit överallt. Snart kommer fiskmåsungarna till världen och då skränas det från tidig morgon till sen kväll.

Granne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.