2015-01-23 06:00

2015-01-23 06:00

Varorna är inte färska

LIVSMEDEL:

Jag handlar på Coop Norrstrand tre gånger i veckan. Varje gång jag är där finns det 30–40 olika färskvaror som är nedsatta till 30 procent på grund av att datumet går ut samma dag eller dagen efter.

Jag undrar om priset från början är för högt, eller om kundunderlaget är för litet?

Jag vill ha färska varor som inte har bäst före-datum samma dag!

Malla

Jag handlar på Coop Norrstrand tre gånger i veckan. Varje gång jag är där finns det 30–40 olika färskvaror som är nedsatta till 30 procent på grund av att datumet går ut samma dag eller dagen efter.

Jag undrar om priset från början är för högt, eller om kundunderlaget är för litet?

Jag vill ha färska varor som inte har bäst före-datum samma dag!

Malla

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.