2015-01-21 06:00

2015-01-21 09:21

Punkterade inköpsplaner

CHARLOTTENBERG:

Jag såg fram mot en trevlig shoppingafton på köpcentret i Charlottenberg. Men det satte en stor grop i asfalten på infarten till parkeringen stopp för – en grop som har varit där länge, enligt personalen.

Det blev ingen shopping. Däremot punktering. Och en utgift på 2 400 kronor för ett nytt däck.

Besviken besökare

Jag såg fram mot en trevlig shoppingafton på köpcentret i Charlottenberg. Men det satte en stor grop i asfalten på infarten till parkeringen stopp för – en grop som har varit där länge, enligt personalen.

Det blev ingen shopping. Däremot punktering. Och en utgift på 2 400 kronor för ett nytt däck.

Besviken besökare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.