2015-01-21 06:00

2015-01-21 09:18

Ett ständigt pågående blodbad

VARGMARKER:

Det är inte bara i vargjaktsskogen som det är blodbad – det är det även i fårhagar, i hjorthägn, beteshagar för nötkreatur, privata hägn för uppfödning av alpackor, på privata jaktmarker och snart sagt överallt i naturen. Det är ett ständigt pågående blodbad. Vem orsakar då dessa blodbad? Jo, vargen. Försök att se den grymma sanningen.

Tänk er älgar som hetsas tills de stupar av utmattning, vargarna överfaller och äter på den döende älgen tills den dör av blodförlust eller utslitna inälvor. Massor med oskyldiga får rivs och slits i stycken, jakthundar äts upp så bara bröst och huvud är kvar. Snacka sedan om blodbad!

Lennart Persson

Kil

Det är inte bara i vargjaktsskogen som det är blodbad – det är det även i fårhagar, i hjorthägn, beteshagar för nötkreatur, privata hägn för uppfödning av alpackor, på privata jaktmarker och snart sagt överallt i naturen. Det är ett ständigt pågående blodbad. Vem orsakar då dessa blodbad? Jo, vargen. Försök att se den grymma sanningen.

Tänk er älgar som hetsas tills de stupar av utmattning, vargarna överfaller och äter på den döende älgen tills den dör av blodförlust eller utslitna inälvor. Massor med oskyldiga får rivs och slits i stycken, jakthundar äts upp så bara bröst och huvud är kvar. Snacka sedan om blodbad!

Lennart Persson

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.