2015-01-20 06:00

2015-01-20 23:19

Broddar i halkan

INSÄNDARE

En bra idé av kommunerna vore att ge 65+ are gratis broddar.

Ett billigt alternativ till sjukvård och onödigt lidande! Själv drabbad; Bergsgatan Arvika. Gatan har på olika ställen

isvallar ända ut i mitten av gatan...ej sandat eller undanröjt! Fick en bruten handled. Man tackar, Arvika Kommun. Värmen som nu är, tinar bort det mesta ”gratis” förstås! Det blir samtidigt en förrädisk halka!

Detta ”skrivet” med en hand!!

Bertil Bäck 65+.

Arvika.

Ett billigt alternativ till sjukvård och onödigt lidande! Själv drabbad; Bergsgatan Arvika. Gatan har på olika ställen

isvallar ända ut i mitten av gatan...ej sandat eller undanröjt! Fick en bruten handled. Man tackar, Arvika Kommun. Värmen som nu är, tinar bort det mesta ”gratis” förstås! Det blir samtidigt en förrädisk halka!

Detta ”skrivet” med en hand!!

Bertil Bäck 65+.

Arvika.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.