2015-01-16 06:00

2015-01-20 22:46

Inga alkisar på bussen

TRIVSEL

Jag är sjukt trött på folk som sitter och dricker längst bak i bussen. Det luktar i hela bussen vilket jag inte tycker är trevligt. Flera gånger har jag fått alkohol på mig när de börjat bråka med varandra eller bara allmänt klantat till sig. Inte så roligt för en som är mycket yngre att komma hem och lukta öl. Senast var det ett gäng alkoholister som slog till en kvinna på benet för att hon inte svarade när hon lyssnade på musik. Chauffören gjorde som vanligt ingenting. Jag är snart 18 så antagligen är det lättare för mig att ignorera dem. Kasta av dem, eller släpp inte in dem om de är så berusade!

Irriterad ungdom

Jag är sjukt trött på folk som sitter och dricker längst bak i bussen. Det luktar i hela bussen vilket jag inte tycker är trevligt. Flera gånger har jag fått alkohol på mig när de börjat bråka med varandra eller bara allmänt klantat till sig. Inte så roligt för en som är mycket yngre att komma hem och lukta öl. Senast var det ett gäng alkoholister som slog till en kvinna på benet för att hon inte svarade när hon lyssnade på musik. Chauffören gjorde som vanligt ingenting. Jag är snart 18 så antagligen är det lättare för mig att ignorera dem. Kasta av dem, eller släpp inte in dem om de är så berusade!

Irriterad ungdom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.