2015-01-16 06:00

2015-01-20 22:41

Hur används FBK-miljonerna?

KARLSTAD

Apropå FBK:s beslut att friställa trotjänare. Jag funderar över vart kommunens bidrag på 5 miljoner kronor tar vägen. Som jag förstår så skall dessa pengar gå till att profilera klubben ute i Europa där laget inte har gjort någon succé. Försök istället att klara er på egen ekonomi. Gör resultat i SHL och locka tillbaka publiken. Bandy och fotboll får inga pengar av kommunen och jag anser att de borde ha samma villkor som det bortskämda FBK med sin flotta ishall.

Kenneth på Sundsta

Apropå FBK:s beslut att friställa trotjänare. Jag funderar över vart kommunens bidrag på 5 miljoner kronor tar vägen. Som jag förstår så skall dessa pengar gå till att profilera klubben ute i Europa där laget inte har gjort någon succé. Försök istället att klara er på egen ekonomi. Gör resultat i SHL och locka tillbaka publiken. Bandy och fotboll får inga pengar av kommunen och jag anser att de borde ha samma villkor som det bortskämda FBK med sin flotta ishall.

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.