2015-01-16 06:00

2015-01-20 22:41

Dags tända till i Munkfors

VÄGLJUS

Håller fullständigt med signaturen Lyset som skrev om belysningen i Munkfors och Ransäter. Har läst flera insändare om detta och förstår er som skriver om problemet. För här i stan (Karlstad) är det ett riktigt hallå så fort någon stolpe inte lyser. Ta er i kragen, ni som bestämmer om detta, och tänd till!

Stadsbo med belysning

Håller fullständigt med signaturen Lyset som skrev om belysningen i Munkfors och Ransäter. Har läst flera insändare om detta och förstår er som skriver om problemet. För här i stan (Karlstad) är det ett riktigt hallå så fort någon stolpe inte lyser. Ta er i kragen, ni som bestämmer om detta, och tänd till!

Stadsbo med belysning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.