2015-01-15 06:00

2015-01-20 22:41

Anita Ekberg varm djurvän

FÖREDÖME

Det är väldigt sorgligt att en av våra största filmstjärnor, Anita Ekberg, har lämnat oss. I hennes ”Sommar”-program som sändes år 2005 talar hon mycket om djurplågeri. Hon låter väldigt upprörd då hon talar om den brutala sälslakten, som otroligt nog fortsätter. Ekberg nämner även hur illa husdjur behandlas. Jag önskar att många skulle påverkas av den respekt för djur som Anita Ekberg, Brigitte Bardot och en del andra filmstjärnor visar.


Henrik Scheutz

Det är väldigt sorgligt att en av våra största filmstjärnor, Anita Ekberg, har lämnat oss. I hennes ”Sommar”-program som sändes år 2005 talar hon mycket om djurplågeri. Hon låter väldigt upprörd då hon talar om den brutala sälslakten, som otroligt nog fortsätter. Ekberg nämner även hur illa husdjur behandlas. Jag önskar att många skulle påverkas av den respekt för djur som Anita Ekberg, Brigitte Bardot och en del andra filmstjärnor visar.


Henrik Scheutz

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.