2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:41

Sverige stod väl inte stilla

TAXI

Claudio Skubla, komunikationschef på Svenska Taxiförbundet, säger att Sverige skulle stanna om det inte fanns invandrare som körde taxi. Men frågan är då vilka som körde tidigare. Då stod inte Sverige stilla, det fungerade då också. Det var då väl märkligt.


Oslo

Claudio Skubla, komunikationschef på Svenska Taxiförbundet, säger att Sverige skulle stanna om det inte fanns invandrare som körde taxi. Men frågan är då vilka som körde tidigare. Då stod inte Sverige stilla, det fungerade då också. Det var då väl märkligt.


Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.