2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:46

Hjälp Anette nu genast

HAMMARÖ

Skamligt hur Hammarö kommun behandlat Anette, kvinnan med neuropsykiatriska funktionshinder (NWT 13/1). I diagnoserna ingår att man har svårt att klara av sitt dagliga liv, hålla ordning och planera. Hon behöver genast hjälp. Jag ryser över att mina barn skulle kunna bli behandlade liknande när de blir vuxna. Skaffa kunskaper om dessa funktionshinder å det snaraste! Eller har inte alla människor lika värde på skärgårdsön?

En mor

Skamligt hur Hammarö kommun behandlat Anette, kvinnan med neuropsykiatriska funktionshinder (NWT 13/1). I diagnoserna ingår att man har svårt att klara av sitt dagliga liv, hålla ordning och planera. Hon behöver genast hjälp. Jag ryser över att mina barn skulle kunna bli behandlade liknande när de blir vuxna. Skaffa kunskaper om dessa funktionshinder å det snaraste! Eller har inte alla människor lika värde på skärgårdsön?

En mor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.