2015-01-13 06:00

2015-01-20 22:41

Hundterror i skogarna

JAKT

Instämmer i att all jakt med hund borde förbjudas. Det måste upplevas som en ren terrorattack mot djuren i våra skogar. Hela naturen blir i uppror, djuren flyr, djurfamiljer splittras, djuren orsakar åtskilliga bilolyckor med döden som följd i sina försök att fly fienden. Jägarna sitter lugnt vid vägkanten med termos och ryggsäck och njuter av en som de tycker fridfull naturupplevelse. Snacka om att stoppa huvudet i sanden.

Go Vegan!

Instämmer i att all jakt med hund borde förbjudas. Det måste upplevas som en ren terrorattack mot djuren i våra skogar. Hela naturen blir i uppror, djuren flyr, djurfamiljer splittras, djuren orsakar åtskilliga bilolyckor med döden som följd i sina försök att fly fienden. Jägarna sitter lugnt vid vägkanten med termos och ryggsäck och njuter av en som de tycker fridfull naturupplevelse. Snacka om att stoppa huvudet i sanden.

Go Vegan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.