2015-01-12 06:00

2015-01-20 23:18

Livsfarligt för alla gångtrafikanter

MOLKOM: Undermålig kommunal service

Vi är många Molkomsbor som är besvikna på den kommunala servicen på orten. Gatlyktor har slocknat, glashala trottoarer och vägar beträds med risk för att slå sig fördärvad, till och med dö. Ta till exempel Utterstigen: på vissa ställen är trottoaren två meter bred, på andra bara 60 centimeter – så att man tvingas gå ut i gatan – och bitvis finns det ingen trottoar alls.

Gropigt är det också. Att färdas med bil där kan liknas vid att köra off road. Likadant med trottoarerna: vid töväder bildas vattenpölar i groparna som sedan fryser till is så att de blir livsfarliga att gå på.

När jag ringde till kommunen fick jag höra att Molkom prioriteras – hoppsan! – och att vi som ringer och klagar på servicen har fel. Genomför då en enkät där vi som bor här får yttra oss i saken!

Men att ge oss den service som vi borde ha del i skulle väl kosta för mycket. Annat är det i Karlstads centrala delar med påkostade rondeller et cetera...

L-B Wendel

Vi är många Molkomsbor som är besvikna på den kommunala servicen på orten. Gatlyktor har slocknat, glashala trottoarer och vägar beträds med risk för att slå sig fördärvad, till och med dö. Ta till exempel Utterstigen: på vissa ställen är trottoaren två meter bred, på andra bara 60 centimeter – så att man tvingas gå ut i gatan – och bitvis finns det ingen trottoar alls.

Gropigt är det också. Att färdas med bil där kan liknas vid att köra off road. Likadant med trottoarerna: vid töväder bildas vattenpölar i groparna som sedan fryser till is så att de blir livsfarliga att gå på.

När jag ringde till kommunen fick jag höra att Molkom prioriteras – hoppsan! – och att vi som ringer och klagar på servicen har fel. Genomför då en enkät där vi som bor här får yttra oss i saken!

Men att ge oss den service som vi borde ha del i skulle väl kosta för mycket. Annat är det i Karlstads centrala delar med påkostade rondeller et cetera...

L-B Wendel

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.