2015-01-12 06:00

2015-01-20 22:41

Kräver ettsvar ombelysning

MUNKFORS:

Det har varit ett flertal insändare om släckta lyktstolpar i Munkfors kommun, men ingen i kommunen svarar på dessa. Det tycker jag att någon borde göra!

Det är bedrövligt och otäckt svart vid vissa avfarter, speciellt i Ransäter. En olycka ska väl inte behöva inträffa innan dessa släckta stolpar tänds igen! Eller är de ansvariga i kommunen inte rädda om sina skattebetalande invånare...?

Lyset

Det har varit ett flertal insändare om släckta lyktstolpar i Munkfors kommun, men ingen i kommunen svarar på dessa. Det tycker jag att någon borde göra!

Det är bedrövligt och otäckt svart vid vissa avfarter, speciellt i Ransäter. En olycka ska väl inte behöva inträffa innan dessa släckta stolpar tänds igen! Eller är de ansvariga i kommunen inte rädda om sina skattebetalande invånare...?

Lyset

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.