2015-01-10 06:00

2015-01-20 22:40

Postadetrisslotter försvann

FÖDELSEDAGSPRESENT:

Lördagen den 3 januari skickade jag ett brev från Karlstad till mitt barnbarn i Mariestad som fyllde år och jag bifogade tre trisslotter. Brevet kom fram den 5 januari men var halvvägs uppbrutet och med lotterna borta!

Någonstans i hanteringen fanns det en oärlig medarbetare. Hoppas bara att han/hon inte vann något!

Gunnel Hansson

Lördagen den 3 januari skickade jag ett brev från Karlstad till mitt barnbarn i Mariestad som fyllde år och jag bifogade tre trisslotter. Brevet kom fram den 5 januari men var halvvägs uppbrutet och med lotterna borta!

Någonstans i hanteringen fanns det en oärlig medarbetare. Hoppas bara att han/hon inte vann något!

Gunnel Hansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.