2015-01-10 06:00

2015-01-20 22:40

Lika hemskt där som här

FÖRFÖLJELSE:

Den senaste tidens angrepp på muslimska lokaler är helt förkastligt och ska på alla sätt motarbetas. Den muslimske ledaren i Sverige, Omar Mustafa, efterlyser kraftigare reaktioner från samhällets sida. Samtidigt vet vi att många kristna har mist sina liv och under lång tid fått utstå svår förföljelse i muslimska länder. När lät denne ledare och kretsen kring honom höja sina röster mot detta?

Arne Harnell

Den senaste tidens angrepp på muslimska lokaler är helt förkastligt och ska på alla sätt motarbetas. Den muslimske ledaren i Sverige, Omar Mustafa, efterlyser kraftigare reaktioner från samhällets sida. Samtidigt vet vi att många kristna har mist sina liv och under lång tid fått utstå svår förföljelse i muslimska länder. När lät denne ledare och kretsen kring honom höja sina röster mot detta?

Arne Harnell

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.