2015-01-09 06:00

2015-01-20 22:46

Människor har alla ett lika värde

SKENHELIGHET:

Var kommer alla dessa skenheliga jag-är-inte-rasist-men-människorna ifrån egentligen?

De tycker så synd om sig själva och ojar sig i insändarspalterna över att bli kallade främlingsfientliga. Men om man inte skriver under på en sådan självklarhet som att alla människor har ett lika värde, så får man nog vara så god att finna sig i ett och annat rättmätigt tillmäle!

Jonsbol

Var kommer alla dessa skenheliga jag-är-inte-rasist-men-människorna ifrån egentligen?

De tycker så synd om sig själva och ojar sig i insändarspalterna över att bli kallade främlingsfientliga. Men om man inte skriver under på en sådan självklarhet som att alla människor har ett lika värde, så får man nog vara så god att finna sig i ett och annat rättmätigt tillmäle!

Jonsbol

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.