2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:40

Snabb och medmänsklig reaktion

TIGGARE:

Tack, Susanna Lindeby, för din medmänskliga och snabba reaktion på tiggarnas situation. Du visar vad man kan göra, om man vill. Nu slipper vi oroa oss för att de stackars människorna ska frysa ihjäl. Vi fortsätter att ge pengar och mat.

Mari och Kenneth

Hammarö

Tack, Susanna Lindeby, för din medmänskliga och snabba reaktion på tiggarnas situation. Du visar vad man kan göra, om man vill. Nu slipper vi oroa oss för att de stackars människorna ska frysa ihjäl. Vi fortsätter att ge pengar och mat.

Mari och Kenneth

Hammarö

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.