2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:40

Skandal att strejkhota

FLYKTINGAR:

Flyktingar vägrar lämna buss. Anser sig felplacerade. Hotar med hungerstrejk. Skandal!

Är det verkligen människor som behöver skydd som kommer hit? Nej, de mest behövande får aldrig chansen. De skulle med all säkerhet vara lyckliga få komma till ett land som Sverige oavsett var de blev placerade.

Migrationsverket, stå på er!

Undrande svensk

Flyktingar vägrar lämna buss. Anser sig felplacerade. Hotar med hungerstrejk. Skandal!

Är det verkligen människor som behöver skydd som kommer hit? Nej, de mest behövande får aldrig chansen. De skulle med all säkerhet vara lyckliga få komma till ett land som Sverige oavsett var de blev placerade.

Migrationsverket, stå på er!

Undrande svensk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.