2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:40

Fler lyktstolpar behövs

RANSÄTER:

De som bestämmer och beslutar i Munkfors kommun bör ta sig en biltur i mörkret mellan Munkfors och Ransäter och då se att det lyser på bra många ställen där det inte behövs – men i Ransäter, utefter 62:an, är det svart. Det lyser bra många stolpar vid avfarten till soptippen, men den är ju stängd när det ät mörkt och det är fler ställen på denna sträcka som det lyser på där det kanske skulle räcka med en eller två lyktstolpar.

Det fördelas väldigt orättvist i kommunen! Skärpning! Bort med den stora störande reklamskylten i Ransäter och kosta i stället på några fler lyktstolpar!

Blian

De som bestämmer och beslutar i Munkfors kommun bör ta sig en biltur i mörkret mellan Munkfors och Ransäter och då se att det lyser på bra många ställen där det inte behövs – men i Ransäter, utefter 62:an, är det svart. Det lyser bra många stolpar vid avfarten till soptippen, men den är ju stängd när det ät mörkt och det är fler ställen på denna sträcka som det lyser på där det kanske skulle räcka med en eller två lyktstolpar.

Det fördelas väldigt orättvist i kommunen! Skärpning! Bort med den stora störande reklamskylten i Ransäter och kosta i stället på några fler lyktstolpar!

Blian

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.