2015-01-05 06:00

2015-01-20 23:13

Prova med enriksinventering

FLYKTINGBOENDE:

Varför inte utnyttja alla gamla prästgårdar och herrgårdar till flyktingboenden, eller göra en total inventering i hela landet av vilka möjligheter till boende som finns? Många är kanske intresserade av att göra en insats och samtidigt tjäna sig en slant genom att hyra ut ett fritidshus eller liknande som de inte använder för tillfället. Det finns gamla torp i skogsbygderna, fiskarstugor längs kusterna och många andra byggnader som skulle kunna rustas upp och användas.

Värt att testa

Kanske läge att hyra ut sitt fritidshus?

Varför inte utnyttja alla gamla prästgårdar och herrgårdar till flyktingboenden, eller göra en total inventering i hela landet av vilka möjligheter till boende som finns? Många är kanske intresserade av att göra en insats och samtidigt tjäna sig en slant genom att hyra ut ett fritidshus eller liknande som de inte använder för tillfället. Det finns gamla torp i skogsbygderna, fiskarstugor längs kusterna och många andra byggnader som skulle kunna rustas upp och användas.

Värt att testa

Kanske läge att hyra ut sitt fritidshus?

  • TT

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.