2015-01-05 06:00

2015-01-20 22:40

Konstiga turerkring USA-resa

REDOVISNING:

I NWT:s artiklar om Karlstads kommuns så kallade IT-resa till USA ifrågasattes redovisningen. Den har nu specificerats, men det finns ingen kommentar om den vakanta platsen.

Resan betalades för sju resenärer. Sex reste. Varför hoppade nytillträdde kommundirektören av i sista stund, och varför skickades ingen ersättare till den så viktiga utbildningen? Resan var ju redan betald...

Kommunen betalade alltså cirka 50 000 för en plats som inte utnyttjades. Det verkar något märkligt...

Fd kommunanställd

I NWT:s artiklar om Karlstads kommuns så kallade IT-resa till USA ifrågasattes redovisningen. Den har nu specificerats, men det finns ingen kommentar om den vakanta platsen.

Resan betalades för sju resenärer. Sex reste. Varför hoppade nytillträdde kommundirektören av i sista stund, och varför skickades ingen ersättare till den så viktiga utbildningen? Resan var ju redan betald...

Kommunen betalade alltså cirka 50 000 för en plats som inte utnyttjades. Det verkar något märkligt...

Fd kommunanställd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.