2015-01-03 06:00

2015-01-20 23:18

Ryktesspridning och egna tolkningar av trovärdighet

KONSUM VÄRMLAND: Hur många miljoner har det kostat?

Vi medlemmar som följt den sorgliga historien om Konsum Värmland, minns hur förvaltningsrådets ordförande med kraft informerade om att alla felaktiga utbetalningar skulle krävas tillbaka till sista kronan.

Nu skickas en tjänsteman fram och informerar oss om att man kommit överens i godo, och att uppgörelsen är belagd med sekretess, så någon ytterligare kommentar kan inte ges...

Styrelseordförande Ann-Kristine Johansson vill inte hellre ge några kommentarer utan hänvisar till förvaltningsrådets ordförande – som gjort sig oanträffbar.

Detta innebär att det är fritt fram för ryktesspridning och egna tolkningar och därmed finns misstroendet mot Konsum kvar.

Utöver att förre vd:n fick sparken sägs att flera tjänstemän fått sparken: hur många miljoner har det i så fall kostat föreningen? Den nya styrelsen borde inse att man måste tvätta byken till sista plagget, om vi medlemmar ska återfå förtroendet.

Besviken medlem

Vi medlemmar som följt den sorgliga historien om Konsum Värmland, minns hur förvaltningsrådets ordförande med kraft informerade om att alla felaktiga utbetalningar skulle krävas tillbaka till sista kronan.

Nu skickas en tjänsteman fram och informerar oss om att man kommit överens i godo, och att uppgörelsen är belagd med sekretess, så någon ytterligare kommentar kan inte ges...

Styrelseordförande Ann-Kristine Johansson vill inte hellre ge några kommentarer utan hänvisar till förvaltningsrådets ordförande – som gjort sig oanträffbar.

Detta innebär att det är fritt fram för ryktesspridning och egna tolkningar och därmed finns misstroendet mot Konsum kvar.

Utöver att förre vd:n fick sparken sägs att flera tjänstemän fått sparken: hur många miljoner har det i så fall kostat föreningen? Den nya styrelsen borde inse att man måste tvätta byken till sista plagget, om vi medlemmar ska återfå förtroendet.

Besviken medlem

  • TT

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.