2015-01-03 06:00

2015-01-20 22:45

Det ärsom i enkrigszon

:

Då har man återigen fått genomlida en nyårsnatt här ute på låglandet/Våxnäs, med ett infernaliskt skjutande i timmar, både före och efter tolvslaget. Det är som att befinna sig i en krigszon!

Det är konstigt att försäljningen av fyrverkeripjäser inte kan begränsas till bara vissa arrangörer, som kan få hålla till på en bestämd plats, och inte som nu – ute i bostadsområdena, och även ofta av berusade personer.

Gammal artillerist

Då har man återigen fått genomlida en nyårsnatt här ute på låglandet/Våxnäs, med ett infernaliskt skjutande i timmar, både före och efter tolvslaget. Det är som att befinna sig i en krigszon!

Det är konstigt att försäljningen av fyrverkeripjäser inte kan begränsas till bara vissa arrangörer, som kan få hålla till på en bestämd plats, och inte som nu – ute i bostadsområdena, och även ofta av berusade personer.

Gammal artillerist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.