2015-01-03 06:00

2015-01-20 22:45

Bättre påsmå orter

BEMÖTANDE:

Replik till signaturen Trogen Kristinehamnskund (NWT 31/12):

Jag borde givetvis ha preciserat att jag i min insändare 29/12 avsåg affärer i Karlstadsområdet. På mindre orter har man nog inte samma problem med otrevligt bemötande. Jag har också, precis som du, mycket goda erfarenheter av exceptionellt trevlig butikspersonal i just Kristinehamn.

Bortskrämd kund

Replik till signaturen Trogen Kristinehamnskund (NWT 31/12):

Jag borde givetvis ha preciserat att jag i min insändare 29/12 avsåg affärer i Karlstadsområdet. På mindre orter har man nog inte samma problem med otrevligt bemötande. Jag har också, precis som du, mycket goda erfarenheter av exceptionellt trevlig butikspersonal i just Kristinehamn.

Bortskrämd kund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.