2014-12-30 06:00

2015-01-20 23:13

Julrocken i år blev till en lång väntan i baren

KARLSTAD: Träffade bara folk i kön

I helgen var det så dags för den årliga julrocken på Nöjesfabriken, en tillställning för oss lite äldre som förväntansfullt har sett fram mot att träffa och umgås med både nya och gamla vänner, men kanske framför allt många återvändare.

Jag kan nu summera kvällen som en enda lång väntan i kön till baren...

Det är ju helt förskräckligt att underbemanna barerna, och dessutom med orutinerad personal. De gjorde säkert så gott de kunde, men resultatet blev att man under kvällen enbart kunde träffa dem som stod närmast i kön, annars hann man inte med att se så många andra, innan det var stängningsdags.

Positivt är ju ändå att jag gick hem nyktrare än när jag gick dit!

Ofrivilligt nykter

I helgen var det så dags för den årliga julrocken på Nöjesfabriken, en tillställning för oss lite äldre som förväntansfullt har sett fram mot att träffa och umgås med både nya och gamla vänner, men kanske framför allt många återvändare.

Jag kan nu summera kvällen som en enda lång väntan i kön till baren...

Det är ju helt förskräckligt att underbemanna barerna, och dessutom med orutinerad personal. De gjorde säkert så gott de kunde, men resultatet blev att man under kvällen enbart kunde träffa dem som stod närmast i kön, annars hann man inte med att se så många andra, innan det var stängningsdags.

Positivt är ju ändå att jag gick hem nyktrare än när jag gick dit!

Ofrivilligt nykter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.