2014-12-29 06:00

2015-01-20 22:45

Nog meddansmusiki radion

INTE NJUTBART:

Svar till Jörgen Thilén (NWT 27/12):

Jag hoppas verkligen inte att det kommer att spelas mer dansbandsmusik på radio Värmland än vad som görs nu. Det är bruksmusik och duger bara till det är gjort för, nämligen att dansa. Den musiken ska spelas på dansplats – precis som schottisar, polskor och annan dansmusik. Det är inte njutbart att lyssna på.

Kerstin

Svar till Jörgen Thilén (NWT 27/12):

Jag hoppas verkligen inte att det kommer att spelas mer dansbandsmusik på radio Värmland än vad som görs nu. Det är bruksmusik och duger bara till det är gjort för, nämligen att dansa. Den musiken ska spelas på dansplats – precis som schottisar, polskor och annan dansmusik. Det är inte njutbart att lyssna på.

Kerstin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.