2014-12-29 06:00

2015-01-20 22:39

Bäst att duhåller dig borta

UPPFÖRANDE:

Svar till signaturen A (NWT 27/12):

Jag kan inget annat än säga att du borde skämmas. Ditt sätt att se på medmänniskor är skamligt, särskilt om du anser dig vara troende och kyrklig. Det bästa kanske är att du helt håller dig från att vistas bland folk, så slipper vi skämmas för dig.

Sören

Svar till signaturen A (NWT 27/12):

Jag kan inget annat än säga att du borde skämmas. Ditt sätt att se på medmänniskor är skamligt, särskilt om du anser dig vara troende och kyrklig. Det bästa kanske är att du helt håller dig från att vistas bland folk, så slipper vi skämmas för dig.

Sören

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.