2014-12-27 06:00

2015-01-20 23:12

Ledningen undervärderarmedlemmarnas intelligens

KONSUM VÄRMLAND: Ett öppet brev om svek och fuffens

Öppet brev till Konsum Värmland:

Vi medlemmar äger Konsum Värmland och vi har inte blivit tillfrågade om vi tycker att det är okej med en förlikning mellan Konsum Värmland och sparkade vd:n Steve Fredriksson.

Till råga på allt är uppgörelsen sekretessbelagd. Här är en hund begravd. Om man inte törs visa fakta i detta sammanhang är det inte ärlighet som ligger bakom. Jag vill inte bidra på något sätt till en tidigare vd som haft fuffens för sig ska glassa omkring som ingenting hänt.

Man får utgå från att hela beloppet inte har betalats åter och det kommer i förlängningen drabba oss medlemmar och kunder. Jag uppmanar alla att tänka efter. Vill du vara med och bidra till att det kan fifflas i ett medlemsägt företag och inte redovisas öppet, då ska du fortsätta vara medlem, annars inte.

På era kassar står det: Jag äger Coop. Ni har missat att man som ägare har full insyn i ett företag. Detta mörklägger ni medvetet och tror att det ska godtas. Snacka om att gräva sin egen grav. Ni undervärderar intelligensen hos era medlemmar!

Vi andra som har hög moral och rättstänkande går givetvis ur Konsum Värmland. Så kan ni styrande fortsätta att leka i sandlådan och gömma sig bakom sekretessen. Aldrig mer konsum Värmland!

Ewa

Öppet brev till Konsum Värmland:

Vi medlemmar äger Konsum Värmland och vi har inte blivit tillfrågade om vi tycker att det är okej med en förlikning mellan Konsum Värmland och sparkade vd:n Steve Fredriksson.

Till råga på allt är uppgörelsen sekretessbelagd. Här är en hund begravd. Om man inte törs visa fakta i detta sammanhang är det inte ärlighet som ligger bakom. Jag vill inte bidra på något sätt till en tidigare vd som haft fuffens för sig ska glassa omkring som ingenting hänt.

Man får utgå från att hela beloppet inte har betalats åter och det kommer i förlängningen drabba oss medlemmar och kunder. Jag uppmanar alla att tänka efter. Vill du vara med och bidra till att det kan fifflas i ett medlemsägt företag och inte redovisas öppet, då ska du fortsätta vara medlem, annars inte.

På era kassar står det: Jag äger Coop. Ni har missat att man som ägare har full insyn i ett företag. Detta mörklägger ni medvetet och tror att det ska godtas. Snacka om att gräva sin egen grav. Ni undervärderar intelligensen hos era medlemmar!

Vi andra som har hög moral och rättstänkande går givetvis ur Konsum Värmland. Så kan ni styrande fortsätta att leka i sandlådan och gömma sig bakom sekretessen. Aldrig mer konsum Värmland!

Ewa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.