2014-12-27 06:00

2015-01-20 22:39

Kyrkans svar väcker funderingar

MOSKÉBYGGE:

Har väntat på ett svar från kyrkan angående ett bygge av en moské på Ruds kyrkogård i Karlstad och svaret var intressant och väcker en del funderingar. Känslan säger mer att man är rädd för sina medlemmars reaktion när det blir en mycket stor förändring nära inpå.

Gunnar Nilsson

Har väntat på ett svar från kyrkan angående ett bygge av en moské på Ruds kyrkogård i Karlstad och svaret var intressant och väcker en del funderingar. Känslan säger mer att man är rädd för sina medlemmars reaktion när det blir en mycket stor förändring nära inpå.

Gunnar Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.