2014-12-24 06:00

2015-01-20 22:39

Varför hjälpa Rumäniens fattiga?

:

Jag håller fullständigt med signaturen Fd medlem sedan 1968, vad gäller Konsums Värmlands friheter. Rumänien fick 2012 motsvarande cirka 20 000 miljoner svenska kronor netto i EU-bidrag, baserat på EU kommissionens ekonomiska rapport 2012. Skulle inte dessa miljoner som Rumänien får räcka till att försörja sina deras invånare? Sveriges nettobidrag till EU var 2013 27 000 miljoner kronor. Så varför ska vi i Sverige sörja för Rumäniens tiggare med Konsums pengar som egentligen är våra/ägarnas och de pengar som vi betalar via EU? Skärpning!

Jan-Olov

Medlem sedan 1973

Jag håller fullständigt med signaturen Fd medlem sedan 1968, vad gäller Konsums Värmlands friheter. Rumänien fick 2012 motsvarande cirka 20 000 miljoner svenska kronor netto i EU-bidrag, baserat på EU kommissionens ekonomiska rapport 2012. Skulle inte dessa miljoner som Rumänien får räcka till att försörja sina deras invånare? Sveriges nettobidrag till EU var 2013 27 000 miljoner kronor. Så varför ska vi i Sverige sörja för Rumäniens tiggare med Konsums pengar som egentligen är våra/ägarnas och de pengar som vi betalar via EU? Skärpning!

Jan-Olov

Medlem sedan 1973

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.