2014-12-24 06:00

2015-01-20 23:12

Lyktstolparär viktigare

PANNLAMPOR:

Svar till Gurli Stöberg (NWT 20/12):

Du tycker att vi som är ute och går på landsbygden ska ha pannlampa när det är mörkt, och att vi ska bära den rätt så att vi inte bländar dig när du kommer i din bil... Vad tänker du med? Klagar du även på bilister som inte bländar av vid möte?

Nej, ta du och fixa en pannlampa med hel- och halvljus åt oss på landsbygden, eller varför inte ett par lyktstolpar så att du ser oss! Det finns annat än pannlampor att klaga på, till exempel bilister som kör för fort eller struntar i att sakta ner när de möter någon med ”skarp pannlampa”!

Boende på landsbygd

Svar till Gurli Stöberg (NWT 20/12):

Du tycker att vi som är ute och går på landsbygden ska ha pannlampa när det är mörkt, och att vi ska bära den rätt så att vi inte bländar dig när du kommer i din bil... Vad tänker du med? Klagar du även på bilister som inte bländar av vid möte?

Nej, ta du och fixa en pannlampa med hel- och halvljus åt oss på landsbygden, eller varför inte ett par lyktstolpar så att du ser oss! Det finns annat än pannlampor att klaga på, till exempel bilister som kör för fort eller struntar i att sakta ner när de möter någon med ”skarp pannlampa”!

Boende på landsbygd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.