2014-12-23 06:00

2015-01-20 22:39

Har fått nog av allt smusslande

KONSUM VÄRMLAND:

Angående Konsum Värmlands alla turer måste jag säga att jag har fått nog! Sekretessbelagd uppgörelse med sparkade vd:n... Vore det inte bättre att spela med öppna kort, om de vill ha en bra relation med alla medlemmar?

Och Klas Olsson mörkade ju sanningen om personalchefens avgång. Hur mycket ska vi lita på honom? Kanske dag för Konsum att byta talesman?

M N

Angående Konsum Värmlands alla turer måste jag säga att jag har fått nog! Sekretessbelagd uppgörelse med sparkade vd:n... Vore det inte bättre att spela med öppna kort, om de vill ha en bra relation med alla medlemmar?

Och Klas Olsson mörkade ju sanningen om personalchefens avgång. Hur mycket ska vi lita på honom? Kanske dag för Konsum att byta talesman?

M N

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.