2014-12-20 06:00

2015-01-20 23:11

Pannlampapå rätt nivå

TRAFIK:

Då man kör bil på landsbygden och det är becksvart utomhus, så är det bra om den som är ute och går har på sig en pannlampa. Men tänk på att ha den ordentligt nere i pannan – i annat fall kan mötande bilister bli bländade!

Gurli Stöberg

Då man kör bil på landsbygden och det är becksvart utomhus, så är det bra om den som är ute och går har på sig en pannlampa. Men tänk på att ha den ordentligt nere i pannan – i annat fall kan mötande bilister bli bländade!

Gurli Stöberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.