2018-07-11 06:00

2018-07-11 06:00

Nybyggda hus står i vägen

Replik:

Svar till Per-Inge Lidén (NWT 5/7)

Du säger att många vill bo med sjöutsikt, men hur många vill inte det . Jag skulle gärna bo med sjöutsikt men det fanns inget hus med sjöutsikt till mig. Byggs det för att folk ska få sjöutsikt så är det snart bara de som fått möjlighet att bo så som har utsikt mot vattnet för husen står i vägen för oss andra så vi ser inte sjön.

Alla kan inte bo vid vatten. Man får bo där det finns hus och det kan det byggas på andra ställen. Snart har vi inte kvar vårt fina Karlstad med tillgång till vatten och grönområden

Britt-Marie Svensson

Karlstad

Svar till Per-Inge Lidén (NWT 5/7)

Du säger att många vill bo med sjöutsikt, men hur många vill inte det . Jag skulle gärna bo med sjöutsikt men det fanns inget hus med sjöutsikt till mig. Byggs det för att folk ska få sjöutsikt så är det snart bara de som fått möjlighet att bo så som har utsikt mot vattnet för husen står i vägen för oss andra så vi ser inte sjön.

Alla kan inte bo vid vatten. Man får bo där det finns hus och det kan det byggas på andra ställen. Snart har vi inte kvar vårt fina Karlstad med tillgång till vatten och grönområden

Britt-Marie Svensson

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.