2016-03-18 06:00

2016-03-18 06:00

Schützer vevar åt alla håll

Replik: Årjäng

Svar till Daniel Schützer (NWT 11/3)

Sin vana trogen vevar kommunalrådet Daniel Schützer (S) åt alla håll och slänger ur sig påståenden lite hur som helst när han ska försöka förklara sin inställning i hotellaffären i Årjäng.

Sanningen är den att han är villig att betala 62 miljoner för byggnader som är värderade till 40 miljoner och som dessutom är i stort behov av renovering. För att få den kalkylen att gå ihop så är det han som ägnar sig åt att bygga luftslott och dribbla med siffror.

För Centerpartiets kommungrupp i Årjäng

Kent Norman

Svar till Daniel Schützer (NWT 11/3)

Sin vana trogen vevar kommunalrådet Daniel Schützer (S) åt alla håll och slänger ur sig påståenden lite hur som helst när han ska försöka förklara sin inställning i hotellaffären i Årjäng.

Sanningen är den att han är villig att betala 62 miljoner för byggnader som är värderade till 40 miljoner och som dessutom är i stort behov av renovering. För att få den kalkylen att gå ihop så är det han som ägnar sig åt att bygga luftslott och dribbla med siffror.

För Centerpartiets kommungrupp i Årjäng

Kent Norman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.