2018-08-12 15:24

2018-08-12 15:24

Knapp förlust för Värmskog

ÄMTERVIK

När Värmskog spelade mot Ämtervik i lördags var det på ett blåsigt Lövviksvallen. Värmskog gjorde en bra match men hade oflyt i sina lägen och kunde inte förvalta de chanser som de fick och förlorade 0-1.

– Vi ska vinna en sån här match men det ville sig inte, säger tränaren Conny Carlsson.

Värmskog hade det mesta av spelet och skapade många lägen framåt. I första kvarten hade laget några frilägen som de inte lyckades sätta.

Ämtervik hade ett par hörnor där de inte utnyttjade de lägen som gavs men kunde ändå i 34:e spelminuten göra 1–0 efter ett inlägg. I andra halvleken så hade Värmskog medvind och med ett fortsatt bra spel kom laget till flera avslut men utan resultat.

– Vi har några stolpträffar men saknar flytet att den ska gå in. Vi har allt spel men tyvärr vill det sig inte.

Värmskog fortsatte att spela bra hela matchen men Ämtervik som har ett mer bekvämt läge i tabellen kunde med lite mer självförtroende försvara sin ledning i matchen.

När Värmskog spelade mot Ämtervik i lördags var det på ett blåsigt Lövviksvallen. Värmskog gjorde en bra match men hade oflyt i sina lägen och kunde inte förvalta de chanser som de fick och förlorade 0-1.

– Vi ska vinna en sån här match men det ville sig inte, säger tränaren Conny Carlsson.

Värmskog hade det mesta av spelet och skapade många lägen framåt. I första kvarten hade laget några frilägen som de inte lyckades sätta.

Ämtervik hade ett par hörnor där de inte utnyttjade de lägen som gavs men kunde ändå i 34:e spelminuten göra 1–0 efter ett inlägg. I andra halvleken så hade Värmskog medvind och med ett fortsatt bra spel kom laget till flera avslut men utan resultat.

– Vi har några stolpträffar men saknar flytet att den ska gå in. Vi har allt spel men tyvärr vill det sig inte.

Värmskog fortsatte att spela bra hela matchen men Ämtervik som har ett mer bekvämt läge i tabellen kunde med lite mer självförtroende försvara sin ledning i matchen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.